Väggplattor för unik design

Väggplattor för en unik inredning: vad kan man göra i badrummet?

Köper du väggplattor för badrummet? Naturligtvis är de inte längre traditionellt vita, även om det finns mycket mer möjligt än en annan färg, en speciell rörledning eller två färger som kombineras bra med varandra.

Vi förstår att du letar efter något unikt. För ett vackert varmt utseende, som en speciell helhet, med ett tufft val eller mycket spektakulärt. Allt är möjligt tack vare de olika brickorna som gör ett bra val. Vi hjälper dig med din badrumsrenovering oavsett vad det gäller. Vi kommer mer än gärna med tips om designen, vi har mycket erfarenhet inom branschen och har set både det ena och det andra. Vi är verksamma i Malmö och är mer än glada att hjälpa dig.

Väggplattor inspiration: fyra specialstilar

Är du nyfiken på de fyra speciella stilarna som vi har stött på nyligen? Bli inspirerad av designen för väggplattor i följande varianter:

• Trä: varmt utseende
• Mosaik: mycket speciell
• Remsor eller tegelstenar: tufft val
• Dekorationsplattor: spektakulära

Trä: varmt utseende

Vad kan vara bättre än en uppsättning varma väggplattor? Tack vare träytan, ett material som naturligtvis innehåller den värmen. För på väggen och till exempel på golvet, tack vare golvplattorna som är särskilt lämpliga för detta.

Det erbjuder två huvudalternativ inom badrumsinredningen. Använd den till exempel i duschkolonnen och på resten av väggarna för att få en fin varm karaktär i rummet. Eller se till att golvet eller parketten eller laminatet från korridoren fortsätter på golvet. Med en vattentät variant, eftersom väggplattorna och golvplattorna naturligtvis helt enkelt tål vatten. Det enklaste sättet att omedelbart tillämpa mycket atmosfär och värme, vilket kraftigt kommer att förbättra utseendet på badrummet som helhet.

Mosaik: speciell helhet

Letar du efter en speciell helhet, kanske som ingen annan har det? Då är det en bra idé att använda mosaik i väggplattorna. Distribueras över större brickor, så att det inte är nödvändigt att installera alla delar separat.

Med unika mönster som du kan applicera sömlöst sida vid sida. För ett vackert resultat, att få den att se ut som väggen är en helhet. Eller med tydliga fogar, vilket ger väggplattorna ett helt annat utseende. Du kan ta det i många riktningar, tack vare den olika designen som finns tillgängliga för inspiration.

Remsor eller tegelstenar: tufft val

Välj ett coolt utseende, med remsorna eller de tegelstenar som finns tillgängliga. I det senare fallet verkar de vara som tegel, med vilken en yttervägg också är byggd. Samtidigt är det typiska plattor för väggarna i badrummet, som är lätta att applicera.

Ett trevligt, tufft val, som till exempel passar de mer industriella elementen i rummet. Genom att använda trä och stål, som i vissa fall inte behöver vara färdig. Och använd remsorna för att betona längden på badrummet, med ett kakel som också ger en speciell design. För de berömda två fåglarna med en sten, att använda den på ett mycket trevligt sätt.

Dekorativa plattor: spektakulära

Letar du efter något speciellt som ’talar’? Då är det en bra idé att använda dekorationsplattorna. De finns i typisk portugisisk stil, precis som i ett antal andra varianter.

Bli inspirerad av plattorna med en vacker dekor. Lämplig för på väggen och i vissa fall också bra att använda på golvet. För att skapa ett mönster eller att applicera i rad. Längs kanterna på golvet eller väggen för att bryta resten av den fasta färgen.

Det finns några möjligheter med väggplattor baserade på en dekor. Det visar hur plattorna i badrummet skapar en unik stil. Precis som mer specifikt i duschkolumnen, för att få denna del att sticka ut visuellt.