Sätt dekorationen genom plattor

Dekorationsplattor för badrummet: trender med vackra plattor

Letar du efter en vacker dekorationsplattor för badrummet, enligt dagens trender och utveckling? Våra stilspecialister håller dig noga med på efterbehandling och inredning av ditt badrum på ett vackert sätt. Vi hjälper dig att installera alla typer av plattor. Vi utför alla möjliga typer av badrumsrenoveringar i Malmö.

Plattorna i badrummet är mycket viktiga för ett vackert utseende. Hur du avslutar väggar och golv påverkar den totala atmosfären, liksom badrumsmöblerna och materialen du kan använda i den. Tack vare vårt omfattande sortiment av plattor kan du göra ett bra val på din fritid. Till exempel för en dekorationskakel som tilltalar fantasin.

Det går att välja mellan vackra kranar, badrumsmöbler och alla tillbehör du letar efter. Men det är klokt att börja med plattorna eftersom det är något utav en bas för resten av badrummet.

Trender för brickor: upptäck dekorativa brickor

Nyfiken på vilka dekorationsplattor som är populära just nu eller hur du kan ta hand om de olika stilarna? Vi har listat ett antal trender och utveckling för dig:

  • Lätt och öppen: mer optiskt utrymme
  • Marmor i vitt och grått
  • Trä ger atmosfär och värme
  • Tuff betong i badrummet
  • Slående uttalande med brickor

Lätt och öppen: mer optiskt utrymme

Vi älskar badrum som är trevliga, öppna och lätta. I den upplever vi det generösa utrymmet att röra sig fritt och att helt koppla av. Det är en bra idé att ha det i åtanke när du letar efter en dekorationskakel.

Välj ett ljust kakel eller ett kakel som ger en intressant kontrast. Dela rummet optiskt i två eller flera delar med ljusa och mörka brickor, som passar bra. Vi är glada att ge dig råd om ett öppet och rymligt utrymme för ett ljust badrum med till exempel stora fönster.

Marmor i vitt och grått

Letar du efter en mer klassisk stil med dekorplattorna? Då är marmor i vitt och grått ett utmärkt val. Marmorns vener vädjar till fantasin hos många människor, att dekorera rummet på ett mycket elegant sätt.

Marmorn finns till exempel i vitt och grått för att inte göra kontrasten för ”hård”. Detta förhindrar att dekoren blir för trångt, bara ger dig chansen att placera lite roliga tillbehör. Detta kan göras i jämförbara nyanser och i färg för att betona detta på ett subtilt sätt.

Trä ger atmosfär och värme

Letar du efter mycket atmosfär och värme i badrummet? Då är det en bra idé att använda trä för detta, liksom mjuka material. Använd en trevlig badmatta i kombination till träet. Letar du efter rätt dekorationskakel för det? Trä kombineras väl med de mörka nyanserna av grönt, såväl som med blå och vissa röda nyanser.

Dekorationsplattorna bör locka uppmärksamhet, särskilt om basen är varm och atmosfärisk tack vare det använda träet. På detta sätt är det välbalanserat i badrummet, att helt koppla av i det eller ta ett trevligt bad.

Tuff betong i badrummet

Letar du efter en cool stil och letar du efter lämpliga dekorationskakel? Titta i så fall på alternativen med betong och med ett konkret utseende. Betongen ser industriell och tuff ut, eftersom den är en robust helhet som bara inte verkar helt färdig.

I badrummet gör det ett speciellt val på väggen och / eller på golvet. Du kan välja mellan olika dekorationskakel, naturligtvis också tillgängliga i stora dimensioner. På detta sätt gör plattorna så mycket intryck som möjligt.

Slående uttalande med brickor

Slutligen göra ett slående uttalande, genom att arbeta med en dekorationskakel med färg? En slående grön, röd eller annan färgstark nyans är ett tufft och djärvt val. Kombinera plattorna med färgglada tillbehör och använd till exempel trä och en vacker växt för badrummet.

Den färgglada helheten leder till ett speciellt utseende, med vilket badrummet blir en speciell plats att gå på en gång. Och att stanna kvar länge, till exempel genom att ta ett omfattande bad. Plattorna spelar en viktig roll i detta, så ta tillräckligt med tid för att jämföra de olika vackra modellerna på din fritid.