Råd om badrumsmöbler för ditt projekt

Badrumsmöbler är ett viktigt inslag i varje badrum. Vi erbjuder badrumsrenovering och rådgivning. Vi har nuvarande badrumsmöbelserier från många olika tillverkare.

Användningsområden för badrumsmöbler:

  • Badrum
  • Sparum
  • Gästtoalett
  • Tvättstugor

Råd om badrumsmöbler som en del av en badrumsrenovering

Investeringen i nya badrumsmöbler ger ett avgörande bidrag till badrumets kvalitetsintryck. Vi rekommenderar dig om form, färg, materialval och storlek på dina badrumsmöbler.

Badrumsmöbler – vilken design för ditt nya badrum?

Rätt badrumsmöbler i samband med kakel och en tilltalande sanitetsutrustning avrundar din badrumsrenovering eller din badrumsrenovering.
När du renoverar ett badrum bör du därför uppmärksamma ytan, färgen och materialet på nya badrumsmöbler. Badrumsmöblerna bör möjliggöra önskade funktioner som lagringsutrymme eller enkel åtkomst till de förvarade sakerna. Snyggt designade möbler som fyller någon funktion är mottot! Även med materialval för tvättstället. Samtidigt använder detta material sparsamt det tillgängliga utrymmet. Vanity toppar och kakelytor är bra alternativ till traditionella keramiska mönster.
Vi erbjuder hela skalan av möjliga ytor och material till badrumsmöblerna. I en individuell konsultation arbetar vi med dig för att filtrera bort rätt ytor. Under våra konsultationer berättar vi ungefär hur: valet av möbler påverkar kakel, väggfärg och rumsljus.

Möjliga ytor för dina badrumsmöbler:

  • Lackerad
  • Fylld (betongutseende)
  • Pulverlackerad
  • Naturligt material (sten eller trä)

Vill du renovera ditt badrum eller hus? Vi rekommenderar dig handfat med underskåp!

På plats! Här får vi reda på dina applikationskrav och dina preferenser. I samtalet diskuteras nyckelpunkter som den möjliga färgen och utseendet på materialet och lämpliga tillverkare och deras produkter presenteras. I samtal med våra kunder får vi ofta reda på den lilla men subtila skillnaden som leder till de möbler de vill ha och de råd som ges av ett specifikt erbjudande.

Saker att tänka på vid valet av badrumsmöbler?

Rumsinspektion (rumsstorlek, kontroll av höjd och begränsningar för teknisk installation)
Fråga om önskelistan och funktioner (t.ex. hårtorkhållare, integrerad handdukshållare, ändrad tvättställsstorlek)
Material och ytdel (kan det vara sten istället för keramik? Vad tycker du om metallhandfat?)

Erbjudande för badrumsmöbler efter eget val

Från mixen av svar från kunden och konsultens personliga intryck kommer vi i arbete för att harmonisera de nämnda punkterna med de tekniska och visuella kraven och skapa ditt ideala erbjudande för dina nya badrumsmöbler.

Exakt urval för snabba beslut!

Urvalet av badrumsmöbler och lämpliga badrumsinredning kan vara omfattande. Det kan ta lite tid att jämföra produkternas egenskaper och välja en design. Med en utbildad blick och många års erfarenhet av badrumskonstruktion kommer vi att ge dig råd.
I Malmö erbjuder vi badrumsmöbler från många olika tillverkare. Du hittar en översikt över möjliga produkter och tillverkare för din badrumsrenovering på vår varumärkestillverkarsida.