Hitta rätt handfat för dig

Vill du bli inspirerad av designen av ett vackert, nytt handfat? Vi visar dig gärna vad som är tillgängligt. Ovanpå ett badrumsskåp, för ett strålande handfat eller en dubbel modell i badrummet. Vackert att titta på och också lätt att använda, så att du drar nytta av flera fördelar.

Redo för framtiden och med en unik form och färg. Som ett unikt estetiskt uttalande i badrummet eller i linje med den design du redan använder. Vi kan ge dig inspirationen som du behöver. Vi har varit verksamma inom Malmös badrumsrenovering under lång tid och har otrolig erfarenhet av badrum. Vi har sett det mesta och hjälper dig gärna med renovering såväl som att ge tips och råd.

Tvättställ för framtidens badrum

Vill du ha ett badrum som är redo för framtiden och njuta av att använda det under många år framöver? Ett handfat är ett utmärkt val. De mjuka och organiska formerna är ett bra val i ett vackert nytt badrum, tillverkat av högkvalitativa material.

Upptäck den exakta geometrin och möjliggör unika former. Med detaljer ner till den minsta nivån samt kombinationer av vackra material som du kanske inte förväntar dig omedelbart. På detta sätt skapar vi perfektion, som du drar nytta av ultimat komfort och en vacker design.

Du kan inreda ett badrum i många framtida år. Vi förstår att du letar efter en design som du kan använda länge, något som vi vill tänka på. Med ett vackert nytt badrumsskåp eller för ett handfat som matchar resten av badrumsdesignen. Vi hjälper dig gärna med inspiration, med den design som är möjlig.

Unik form och färg

Fler och mer unika former och färger är möjliga, som du enkelt kan hitta ny inspiration. Till exempel letar du efter spännande kontraster eller organiska former som ännu inte är vanliga i badrummet? Upptäck möjligheterna med keramik, precis som med glas eller i en matt look. Och med pulverlackerad metall eller ädelträ, skapar kombinationer som säkerställer ett slående utseende.

Upptäck vad som är möjligt inom vårt stora sortiment, både i vitt och i andra slående färger. För ett handfat eller ett ytmonterat tvättställ. I form av en cirkel eller en oval, precis som i de mer organiska formerna. Och letar du efter en rak eller rektangulär modell i svart eller i natursten? Det här är bara några alternativ som garanterar en unik design i ditt badrum. Ett trevligt val, där vi kan hjälpa dig att matcha detta till resten av sanitetsanläggningarna.

Tips: Välj ett jämförbart tvättställ eller handfat i toalett och badrum. Genom att ansluta de två utrymmen till varandra skapas fred i det inre.

Tvätta dig i handfatet som ett estetiskt uttalande

Handfaten är väl lämpad för att göra ett estetiskt uttalande utan att detta stör den praktiska användningen. Det är ett trevligt val i badrummet, som du hittar i lyxhotell.

Handfat på ett badrumsskåp är vackert runt, ovalt eller har en annan form. Skålarna lockar uppmärksamhet, särskilt i kombination med en fin kran. Det kan vara fristående eller till exempel komma ut ur väggen.

I handfat och kranar, var noga med att se till att de är smidiga. På detta sätt smälter de samman och en harmonisk och organisk helhet skapas. Väl lämpad att få inspiration online, precis som med oss i utställningslokalerna. Upptäck på detta sätt vad som är möjligt, till exempel för att utforma hela badrummet.

Gör badrumsskåpet med handfaten till det centrala elementet i badrummet, som omedelbart väcker uppmärksamhet.

Köpa ett tvättställ: inspiration och design

Är du nyfiken på möjligheterna när du ska köpa ett handfat? Vi visar dig gärna vad som finns tillgängligt, precis som när du letar efter ett specifikt handfat. I vitt och i svart, precis som i andra färger. Eller med en unik rektangulär, oval eller rund form, naturligtvis i de dimensioner du letar efter. Trevligt och stort att använda tillsammans eller mindre, så att du kan placera två bredvid varandra. Vi visar dig gärna vad som är möjligt.