Golvplattor i speciella stilar

Golvplattor för badrummet finns i alla typer av speciella stilar:

  • Hållbar grön cementplatta
  • Spektakulär portugisisk
  • Mosaik på mattor
  • Hexagon med djup
  • Kyl i antracit

Hållbar grön cementplatta

Älskar du grönt och samtidigt gör ett hållbart val? De två egenskaperna går hand i hand tack vare de speciella tillgängliga brickorna. Med ett typiskt portugisiskt mönster, till exempel i en vacker grön färg.

Kombinera det gröna med vitt för att säkerställa en hållbar karaktär och samtidigt skapa ett slående mönster. Ett trevligt val, som ger badrummet lite internationellt lockande. Som på ett lyxhotell, där det är en fest att gå in i badrummet.

Upptäck slående mönster med runda former och andra speciella anvisningar. I grönt och vitt, precis som i andra ljusa färger. Kan kombineras för ett slående mönster på marken, som golvplattorna lockar tillräckligt med uppmärksamhet.

Spektakulär portugisisk

Letar du inte efter specifikt grönt eller vitt, men framför allt för att locka uppmärksamhet med en slående färgkombination? På marken är det bäst att bli mer uttalad. Till exempel med typiska geometriska former, som kombineras bra med varandra.

Ett trevligt val är till exempel olivgrönt med rött, i kombination med vitt för att öka kontrasterna. I sex eller åtta former, som tillsammans skapar en speciell helhet som omedelbart kommer att locka uppmärksamhet.

Kombineras bra med tystare brickor på väggen, eller en mosaik för att förbättra stilen. Ett trevligt val i ditt badrum, tack vare de plattor som passar bra ihop. De lockar uppmärksamhet och gör kombinationer med slående tillbehör mycket enklare.

Mosaik på mattor

Mosaik visar sig vara särskilt tidlös, eftersom vi under åren har sett det återspeglas i designen för badrumsplattor för golvet. Lätt att applicera, tack vare de brickor som finns tillgängliga för detta.

I slående mönster, genom att kombinera flera färger eller genom att använda en speciell kant. I vilka de små brickorna ger ett typiskt mönster. Framhäver badrummets kanter eller betonar mitt i rummet.

Upptäck möjligheterna med mosaik för att förse badrumsgolvet med nya plattor på ett fantastiskt sätt. I vita och mörka nyanser, såväl som i de mer slående färgerna som finns tillgängliga.

Hexagon med djup

Unika former lockar uppmärksamhet, till exempel en sexkantig. Använd en hexagon eller en åttkant, som ger möjlighet att skapa optiskt djup. Tack vare mönster av ljus och mörker som smälter samman.

Ge en speciell djupeffekt på golvet, som också passar bra för väggplattorna. För att leva upp badrummet, där ett stort badkar eller en rymlig dusch är ett utmärkt tillägg.

Ett trevligt val inom golvplattorna, som finns i till exempel gröna och vita toner. Eller i antracit och andra mörka nyanser, med vilka plattorna bidrar till en mer varm atmosfär i badrummet.

Kyl i antracit

Letar du efter robusta golvplattor som fortfarande har en speciell design att erbjuda? Välj antracit eller till och med svart, där graciösa mönster appliceras. De runda formerna i mönstret kontrasterar vackert med brickans mörka skugga.

Finns som sexkant och i andra former, till exempel för att ersätta den typiska fyrkantiga eller rektangulära plattan. Slående i form, med vackra former som passar bra med de mörka färgerna.

Ett speciellt kakel för golvet, som också är lämplig för väggen. Lätt att kombinera och finns i olika former. För en unik design i badrummet, enligt de senaste trenderna inom golvplattor.

Vi utför badrumsrenoveringar i Malmö, kontakta oss!