Badrumsspegel med belysning och lyxfunktioner

Köper du en badrumsspegel med belysning? Och letar du också efter andra lyxfunktioner som finns tillgängliga? Fler och fler människor förvandlar sitt sanitetsområde till en riktig lyx. Till ett spa och en plats för avkoppling, till exempel tack vare den praktiska extrautrustningen på speglarna som finns tillgängliga.

På så sätt är en badrumsspegel mycket mer än förmågan att tvätta sig på morgonen, utforma håret eller sminka. Det är en del av badrummets inre, vilket bidrar till den fina och lyxiga atmosfären du upplever där. Speciellt med de praktiska tips och alternativ som vi har tillgängliga för detta.

Lyxig badrumsspegel: möjligheterna

Är du nyfiken på möjligheterna med en lyxig badrumsspegel, att göra den till ditt eget lyxbadrum eller spa? Vi listar dem åt dig:

  • Belysning i spegeln
  • Spegel med uppvärmning
  • Integrerad klocka
  • Med uttag och strömbrytare

Belysning i spegeln

Den mest kända formen av lyx är naturligtvis belysning i spegeln. Något som bidrar till den rumsliga effekten, sparar faktiskt utrymme och kan också se väldigt lyxigt ut.

Det finns (LED) lysrör i spegeln, som placeras bakom glaset. Den stora fördelen med detta är att det verkar vara en del av helheten. Tack vare en transparent eller en matt platta, som säkerställer att ljuset strålar på ett fint diffust sätt.

Tips: använder du en lyxspegel med belysning i badrummet? Titta noga på ljusets färg. I vitt, varmt vitt eller en svalare temperatur för belysning som ger energi på morgonen.

Spegel med uppvärmning

Det blir riktigt intressant om du till exempel utrustar badrumsspegeln med uppvärmning. På så sätt kommer spegeln inte längre att dimma upp när du tar en dusch eller tar ett bad.

Så snart kranen öppnas och du låter varmt vatten rinna ut händer två saker i badrummet. Luftens temperatur ökar, precis som fuktigheten vid den tiden. Den relativt varma luften kan absorbera mer fukt, vilket skapar ånga. Fukten överförs till exempel badrumsplattorna och spegeln. Lyckligtvis är det inte särskilt synligt på brickorna, men på spegeln skapar det en tjock imma.

Uppvärmning på spegeln förhindrar en temperaturskillnad mellan spegeln och varmare luft. Istället är spegeln lika varm, bara hålla fukten i luften. Resultatet? En vacker ren spegel som du kan fortsätta använda, till exempel i ett lyxigt spa.

Integrerad klocka

Känner du till filmerna där en personlig assistent är inbyggd i spegeln? Att fråga på morgonen vad vädret kommer att göra idag eller att göra kaffe i förväg? Även dessa är möjligheter som redan finns, även om de ännu inte är tillgängliga för allmänheten.

Det är redan möjligt att använda en badrumsspegel med en klocka i den. Digital eller analog, för en fin presentation av tiden. På ett mycket lyxigt sätt som ger badrummet som helhet en vacker, modern look. Att njuta eller inte titta på när du tar ett trevligt bad. Att hantera det som du vill.

Med uttag och strömbrytare

Ett lyxigt består av vackra material och erbjuder också tillräckliga praktiska fördelar. Något vi förstår väl. Därför vill vi påpeka möjligheterna att kombinera badrumsspegeln med ett uttag och en strömbrytare.

Detta är möjligt när du väljer ett komplett spegelskåp istället för spegeln. Mer utrymme finns då tillgängligt för uttaget och omkopplaren. Praktiskt, så att du alltid har det till hands. Och viktigt för designen, eftersom de båda försvinner bakom skåpet som du kan stänga igen.

På så sätt behåller du det vackra utseendet i badrummet, medan alla bekvämligheter finns tillgängliga för att ansluta ett uttag eller en hårtork och locktång. Det perfekta valet som i ett spa. Där de vackra brickorna inte avbryts av ett fult uttag. Så att badrumsplattorna bidrar till den vackra interiören. Och du har fortfarande möjlighet att ansluta enheterna på ett enkelt sätt.
Vi hjälper dig gärna med badrumsrenovering i Malmö, kontakta oss!