Badrumsrenovering Kristianstad

Dags för badrumsrenovering i Kristianstad? Kontakta Badrox-AB för att ta del av våra erbjudanden redan idag!

badrumsrenovering Kristianstad

Dags för badrumsrenovering i Kristianstad? Kontakta Badrox-AB för att ta del av våra erbjudanden redan idag!

Renovera badrummet Kristianstad

Badrox-AB utför årligen mängder av badrumsrenoveringar i Kristianstad med omnejd. Hos oss arbetar erfarna badrumsproffs som varit verksamma i branschen under många. Vill du komma i kontakt med oss för badrumsrenovering i Kristianstad? Ring eller maila oss redan idag!
Kommunikation

Vi tror på tydlig kommunikation med våra kunder. Detta gäller såväl kostnad, projektets omfattning och övrig information.

Försäkringar

Vi har ansvarsförsäkring på upp till 12 miljoner kronor för att kunna garantera tryggheten för våra kunder och för oss själva.

Behörigheter

Vi har behörigheter för arbeten med våtrum. VVS-installationer och plattsättning. Vi är dessutom certifierade hos Elsäkerhetsverket.

Badrumsrenovering med Badrox-AB i Kristianstad

Välkommen till Badrox-AB!

Vi är ett av Kristianstads mest erfarna och välrenommerade företag inom badrumsrenovering. Våra renoveringstjänster utförs av varierande omfattning och i mängder av olika fastigheter. Eftersom vi är mån om att leverera vad våra kunder vill ha så kan våra arbeten se mycket olika ut.

Läs vidare om vår verksamhet och hur det går till när du tar hjälp av Badrox-AB för badrumsrenovering i Kristianstad!

för att komma i kontakt med oss

Såna är vi!

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är Kristianstads bästa företag på just badrumsrenovering. Under åren som verksam firma har vi specialiserat oss på just den här typen av arbeten. Vår verksamhet bygger å ena sidan på en expertkunskap inom just badrumsrenovering i Kristianstad, men också på flera andra kvaliteter.

Lång erfarenhet

Med lång erfarenhet kommer man långt. Under åren har vi både fördjupat och breddat vår kunskap om badrumsrenovering i Kristianstad. Allt eftersom vi lärt oss mer och mer om hantverket har vi blivit en av stadens mest välrenommerade entreprenörer på området.

Stor projektbredd

Stor projektbreddDetta tål att upprepas. När du kommer till Badrox-AB för badrumsrenovering i Kristianstad kan du räkna med att vi gör jobbet, och att vi gör det på bästa sätt. Varje år genomför vi renoveringar som varierar mycket vad gäller omfattning. Det kan handla om enklare badrumsrenoveringar i mindre badrum i Kristianstad. Det kan också handla om totalrenoveringar där allt ska bytas ut och där kunden vill slå på stora trumman. Oavsett vad du vill ha så hjälper vi dig med din badrumsrenovering i Kristianstad!

Gott kundbemötande

Ett lyckat samarbete kräver en god dialog mellan oss som entreprenör och vår kund. Därför lovar vi att du, som kund hos Badrox-AB, alltid kan nå oss enkelt för frågor och funderingar. Vi ser alltid till att hålla god kommunikation med kunderna gällande pris, utförande, material och avtal. Detta, tror vi, är delvis vad som gjort oss till en mycket uppskattad utförare av badrumsrenovering i Kristianstad!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande badrumsrenovering eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Såhär går vår badrumsrenovering i Kristianstad till!

Är du intresserad av att genomföra badrumsrenovering i Kristianstad hemma hos dig? Då vill du säkerligen veta lite mer om hur det går till! Lägg däremot på minnet att arbetet kan variera från fall till fall beroende på rådande förutsättningar. Sådant som ditt nuvarande badrums skick, tillgängligheten för, och omfattning av, renovering spelar in.

1. Kontaktstadiet

Allt börjar förstås med att du tar kontakt med oss på Badrox-AB. Ring eller maila oss och ge oss lite bakgrund. Vad har du för önskemål för din badrumsrenovering i Kristianstad? När renoverades badrummet senast? När behöver du vår badrumsrenovering i Kristianstad?

2. Idéstadiet

Detta är en av de roligaste delarna av badrumsrenovering i Kristianstad, i alla fall om du frågar oss. Här bestäms det nya badrummets utseende från dusch och toa till minsta kakelplatta. Du som kund, gärna med inrådan från våra badrumsproffs, bestämmer exakt hur vi vill ha det. Leta gärna på nätet för att hitta inspiration inför din renovering!

3. Rivningsstadiet

Det gamla badrummet, med allt som hör därtill, måste ut. Här rivs allt som inte ska vara kvar ut, och det blir en himla röra av allting. Beroende på hur mycket ditt badrum ska renoveras så tar denna del av badrumsrenoveringen i Kristianstad förstås olika lång tid.

4. Uppbyggnadsstadiet

Återuppståndelsen har kommit, och det är nu dags att bygga upp ditt nya badrum. Även denna del av badrumsrenoveringen i Kristianstad tar olika lång tid beroende på omfattning. Läs nedan om vanliga åtgärder.
- El
Belysningen är, som bekant, en viktig del av badrummet. Därför är det viktigt att installationen av elen sker på rätt sätt. Var ska strömbrytare sitta? Var placeras lamporna så att du blir nöjd med ljussättningen efter badrumsrenoveringen i Kristianstad?
- golv
Du har utsett ditt badrums nya golv och det är dags för golvläggning som en del av badrumsrenoveringen i Kristianstad. Om du har valt golvvärme för ditt nya badrum läggs även det här.
- kakel
Ingen trend inom badrumsrenovering i Kristianstad är så ihållande som kaklet. Det är förstås föga förvånande, eftersom inget material skyddar så bra mot fukt som kakel och klinkers. En bra egenskap för material i ett badrum.
- inredning
Ny toalett, nytt handfat, ny dusch – eller kanske till och med ett nytt badkar eller en jacuzzi? Du har valt ut din nya inredning, och nu är det dags för badrumsproffsen från Badrox-AB att installera dem. Detta görs sist av allt under badrumsrenoveringen i Kristianstad.

Kontakta Badrox-AB för badrumsrenovering i Kristianstad!

Det finns många svar på frågan om varför det är en bra idé att utföra badrumsrenovering i Kristianstad. Ett av svaren är förstås att ett nytt och fräscht badrum kan öka upplevelsen av hela ditt hem. Någonting som i nästa steg ökar upplevelsen då du eventuellt en dag ska sälja bostaden. Faktum är att badrummet är ett av de rum som påverkar intressenter mest vid visning. Man kan därför se badrumsrenovering i Kristianstad som en mycket viktig investering i bostaden. En annan aspekt av den här typen av renoveringar är förstås att det är viktigt att hålla efter våtutrymmen. Sprickor och ofullständig tätning kan leda till skador som kan kosta dyrt att fixa i efterhand.

Är du intresserad av badrumsrenovering i Kristianstad? Kontakta Badrox-AB redan idag så bokar vi ett kostnadsfritt möte!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.